Földalatti szint

Innen: Terraria Wiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen Wolfpatr1k85 (vitalap | szerkesztései) 2019. október 18., 07:59-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
BiomeBannerUnderground.png
A háttér változása jelzi a földalatti szint végét és az alatta lévő barlangi szint kezdetét.

A földalatti szint az első réteg a felszín alatt. Kitölti a helyet a felszín és a barlangi szint között, 0-ik lábnál kezdődik lefelé nyúlva.

A földalatti szintet meg lehet ismerni a különböző háttérről, ahol már nincsen természetes fala, mint a felszínen. Ahelyett egy egyedi hátteret látunk. A játékosok nem tudják eltávolítani ezt a hátteret kalapáccsal, vagy építeni a levegőben, mivel itt nem létezik fal (Bár a játékosok építhetnek saját falat, ahogyan a felszínen is). Felépítésük hasonló a felszínhez.

A földalatti szinten agresszívebb ellenségek élnek, mint a felszínen, valamint csapdák, ládák, és földalatti kabinok megtalálhatóak.

A földalatti szint változatai, mint a Földalatti Havas vagy Földalatti Romlottság, nem ezen a szinten kezdődnek, hanem a Barlangi szinten (Kivétel a Földalatti Sivatag, mivel a felszínen kezdődik és egészen a barlangi szintig nyúlik.). Nehézmódban valahány blokkja a földalatti szinten át tud alakulni szentté, romlottá illetve karmazsinná

Tartalma[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Előzmények[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]